dimarts, 28 de gener del 2014

Cal intimidar al Alcoyano

El CD Olímpic seguix treballant per a millorar l'aspecte de La Murta de cara al pròxim partit a casa. El duel davant el CD Alcoyano, a més de ser un partit especial, pot convertirse en un partit davant un rival directe per la promoció, sempre i quant l'Olímpic guanye demà al RCD Espanyol B en el partit aplaçat per la copa.

La iniciativa es similar a la realitzada altres vegades. Els socis del CD Olímpic podran adquirir quatre entrades al preu de 5€ cadascuna per a així poder multiplicar l'assistència al camp i, per tant, el recolzament a l'equip. L'horari de taquilles per a adquirir este entrades serà el divendres de vesprada de 18:30 a 20:30 i el dissabte de matí de 11:30 a 13:30. El diumenge sols estaran les entrades habituals per al públic en general. 

Esperem que la mesura siga positiva i La Murta tinga un aspecte imponent com vam viure, per exemple, el dia del Barakaldo. El objectiu de la promoció es molt ambiciós i per tant l'afició de Xàtiva deu ajudar a l'equip cada partit per a aconseguir-ho.  

D'altra banda, la Penya Socarrats ha organitzat un dinar per al diumenge a les 14:00 al Bar El Carmen. El dinar tindrà un preu de 10€ per als no penyistes i tots aquells interessats en assistir deuen inscriure's posant-se en contacte en algun membre de la penya be directament o per les xarxes socials del grup d'animació. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada