dilluns, 10 de febrer del 2014

Altra vegada l'Olot

Com ja va pasar en la primera volta, el Olot va ser superior al CD Olímpic i es va fer amb els tres punts. Si que es cert que l'equip blanc va estar molt serios i va treballar de valent en busca d'una victòria en terres catalanes. Va haver bons moments de l'Olímpic pero no van tindre el resultat del gol. El domini local va tindre la recompensa en els últims minuts amb un tant de fortuna. 

Desrprés d'esta jornada, el CD Olímpic s'allunya fins als set punts de distancia per davall dels llocs de promoció. El que si està més prop es la classificació per a la Copa de SM el Rei. De tota manera, queda molta lliga encara i cal seguir treballant per a mantindre la il·lusió i seguir lluitant per acabar el més alt possible el que resta de temporada.

Per a la próxima jornada, Aparicio recuperarà als sancionats  Jhon i Samu però, perdrà por el mateix motiu a dos dels seus homes clau com son Mendoza i Rifaterra. 




1 comentari:

  1. Ayer leí la crónica de El Minuter y también me pareció muy buena e interesante, te dejo aquí el link. Gran trabajo el tuyo Pablo, un saludo.

    http://elminuter.com/el-olimpic-pierde-comba-ante-el-olot/

    ResponElimina