dilluns, 24 de febrer del 2014

I ara que?

Ahir vaig acabar de vore el partit del CD Olímpic buscant una explicació al que va ocorrer i pensant en el que encara queda per passar. L'equip de Xàtiva va jugar un bon partit on va remuntar el gol inicial de Lago Jr. fruit d'un més que dubtós penal. Una gran rematada de Samu i Xisco en propia porta van fer que l'Olímpic s'avançara abans del descans. Prou de control durant 40 minuts i cinc minuts més l'afegit d'autèntic despropòsit. Un gol de Rocha des de sa casa i el definitiu de Ivan Aguilar amb la mà van tornar a pegar la volta a un partit que l'equip xativí acabà desquiciat i amb Pau Franch expulsat.

A hores d'ara, les opcions de l'Olímpic en la lluita per la promoció son escasses. El conjunt blanc es troba a 9 punts del Alcoyano i amb el gol-average en contra. El que no està tan lluny es la possibilitat de jugar Copa la propera temporada ja que l'Hospitalet, quint classificat, està a només quatre punts de distancia i amb l'últim partit de lliga contra ells a La Murta. 

La pròxima jornada toca jugar davant el Reus en un partit important per a distanciar-se de l'immediat perseguidor i evitar que una altre equip entre en discòrdia.    





foto: gimnasticdetarragona.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada