dilluns, 17 de febrer del 2014

Intensitat i victòria

El CD Olímpic va sumar ahir tres punts importants per a seguir optant a tot en esta lliga. L'equip xativí va estar implicat des del primer minut i va ser molt superior al Badalona. Amb alternatives en atac es va aconseguir marcar en l'ocasió que menys semblava.

Per línies, Francis no va tindre feina, Kike Alcázar va estar contundent en defensa, Vaquero agafà el timó de l'equip per a conduir molt be el joc i Dani Gómez es va estrenar com a golejador en la samarreta de l'Olímpic. Estos van ser els més destacats però l'equip blanc va tornar a demostrar la seua consistència com a equip tant en defensa com en atac. 

Fent balanç de la situació en la classificació, el CD Olímpic acumula 40 punts i continua a set punts del play-off. L'objectiu que més prop està, a més dels 45 punts de la permanència, es l'última plaça que atorga la classificació per a la Copa de SM el Rei la qual es troba a un sol punt de distancia.  

Els propers dos partits davant Nàstic i Reus son molt importants donat que son els dos inmediats perseguidors de l'Olímpic a els que pot distanciar molt en cas de dos triomfs. Si fora així, els de Aparicio acumularien tres victòries consecutives que significarien un important canvi de dinàmica per a poder somiar. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada