dilluns, 2 de desembre del 2013

Tres punts mes i a gaudir de la Copa del Rei

Amb la victòria d'ahir per 2-0 davant el Prat el CD Olímpic aplegarà a la Copa amb la tranquil·litat de la feina ben feta en lliga i, el que es més important, amb la moral pels núvols i sense dubtes tàctics en cap línia. L'equip setabense acumula ja 7 partits sense encaixar cap gol i això es la millor carta de presentació per a enfrontar-se a un equip tan perillós en atac com es el Real Madrid CF.

Tornant al partit contra el prat, cal destacar el gran gol de Christian, que esperem poder guardar-nos el vídeo. El 2-0 de Pifarré es més important del que sembla ja que es la recompensa a l'esforç del jugador castellonenc que ho està passant molt malament amb les lesions i no baixa els braços en cap moment, no sorprén, per tant, la celebració especial amb el fisioterapeuta de l'equip, Jose Taengua, que es el que més ha estat amb ell en els pocs mesos que porta a l'Olímpic. Les xifres que acumulen ja la línia defensiva i Francis son espectaculars. Van tornar Ramón i Dennis a la titularitat i els dos van jugar a un gran nivell per banda dreta. No pot passar desapercebuda l'actuació de Samu ahir, va fer kilòmetres i kilòmetres per la gespa de La Murta per a aportar tant en defensa com en atac, migcampista box to box

A totes estes bones noticies esperem que es sume alguna més esta setmana en forma de recuperació de jugadors. Quant més puguen gaudir ells de l'eliminatòria de copa, més ho farem la resta. 
_________________________________________________________________________________

Informació del partit:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada