dijous, 12 de desembre del 2013

Entrades per al partit al Bernabéu

Per a tot aquell que tinga previst desplaçar-se es convenient que conega com està la situació actual de les entrades. El partit de dimecres serà especial per a tots aquells que viatgen a l'estadi madridista i val la pena viure-ho sense complicacions. 

En la web del Real Madrid queden poques entrades ja a la venda. Els que teniu pensat adquirir-les en una zona amb bona visibilitat heu de saber que no podreu estar en grup major de 6 persones i, així i tot, la seguretat de l'estadi podria reubicar-vos si aneu identificats com a seguidors del CD Olímpic per motius de seguretat.   El més còmode es retirar les entrades per a l'espai reservat per a l'afició visitant. El CD Olímpic ja disposa de 1.000 entrades per a este sector i tindran preferència la gent que viatge en el tren del club i els autobusos organitzats per la Penya Socarrats i El Racó de Betet. 

A banda dels inconvenients de seguretat, seria molt bonic que l'afició setabense estiguera junta per a poder fer-se notar en tan majestuós estadi. Si s'està dispersos semblarà que no s'ha anat a Madrid ja que no es podrà animar com cal al CD Olímpic.

Ara soles cal fer-se amb una entrada abans de eixir de Xàtiva per a no tindre preocupacions i gaudir com toca esta ocasió històrica. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada