dimecres, 4 de desembre del 2013

Seguix el treball habitual

El que intenta Antonio Aparicio es que la rutina de treball siga el mes normal possible i que no hi haja molts canvis en el planning més enllà de la presencia dels mitjans de comunicació al Camp Murta. L'entrenament ha transcorregut amb normalitat, cal destacar que Nando millora en la seua recuperació, pero està descartat. Jhon Edison ha començat el treball amb el grup però no ha pogut concloure la sessió i cada vegada perilla més la seua presencia en el partit de dissabte. Es impresionant la intensitat que imprimixen els jugadors del CD Olímpic al seu treball diari, ja que tots volen un lloc en l'11 inicial i això s'ho han de guanyar durant la setmana.

Pel que fa a la presencia dels mitjans de comunicació a l'entrnament hui ha sigut el torn per a Mediaset (Cuatro, telecinco...), TVE, Levante-EMV i Real Madrid TV. També recordar la presencia del equip d'esports al complet de Cope Intercomarcas (María Beltrán, Javi Mollà i qui escriu) i la dels companys de Radio Xàtiva SER (Felix Lluch i Felix Castells). Part del protagonisme de hui se l'han emportat el ja conegut Comité de Sabios de La Murta, eixos habituals dels entrenaments, que segurament eixiran també a les televisions nacionals.

Del Real Madrid cal dir que s'ha exercitat este matí en la ciutat esportiva a porta tancada. 20 homes (tots excepte Varane, Coentrao, CR7 i Khedira) son els que han participat en l'entrenament tots de la primera plantilla menys el porter del filial Tomás Mejías. La NO presencia de joves del planter es esperançadora per al públic xativí però pot ser degut a que hui tenia partit de Liga Adelante el Real Madrid Castilla davant el Girona.

Informació completa del Real Mdrid: 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada