dilluns, 16 de desembre del 2013

Seguix la ratxa abans del Bernabeu

El CD Olímpic seguix prolongant el seu bon moment defensiu. Amb el partit d'ahir con ja 8 jornades de lliga més l'anada de Copa els partits que l'equip de Aparicio no encaixa cap gol i, per tant, no perd. Tal volta està faltant aprofitar millor les ocasions per a que no s'escapen partits factibles com el del Sant Andreu. L'Olímpic seguix sumant i seguix prop dels llocs de promoció que es el més interessant. 

Ara cal preparar el dificil partit del Bernabéu. Una vegada clara la par tàctica, aplega el moment de gaudir d'unes sensacions inoblidables i també toca somiar, que es de bades. Unes 1.500 persones acompanyaran al CD Olímpic a Madrid per a recolzar i animar a l'equip en un partit tant especial. 
_________________________________________________________________________________



_________________________________________________________________________________

Fitxa tècnica:

CD Olímpic: Francis, Kike, Peris, Pepín, Mendoza, Samu, Dennis, Rifaterra, Christian (Pau Franch 46’), Marenyà (Vaquero 72’) i Belda (Pifarré 80’).

UE Sant Andreu: Morales, Chapi, Rubén, Melo, Carroza, Ibon, Ander Victoria (Araujo 73’), Mouriño, Ferrón (Azparren 63’), Alcover i Iván Guzman (Xavi Jiménez 82’).

Àrbitre: Benjumea Álvarez. Amonestacions per a Samu (27’) por parte del Olímpic y para los visitantes  Ton Alcover (9’), Ander Victoria (67’) i Adrián Mouriño (68’). 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada