dimarts, 3 de desembre del 2013

Primer entrenament de la setmana

Tant el CD Olímpic com el Real Madrid han començat hui a prearar el partit de Copa que els enfrontarà el dissabte a La Murta i que podran seguir en directe per COPE INTERCOMARCAS.  L'equip xativí ho ha fet al propi estadi, a porta oberta, i els madrilenys s'han exercitat a la seua ciutat espotriva, a porta tancada.

Dins de l'aspecte esportiu, el l'equip de Aparicio no ha entrenat amb el grup Nando Ramón, mentre que, Jhon Edison Mosquera sols ha pogut fer una breu part del mateix. L'esglai de la vesprada l'ha protagonitzat David García que ha xocat amb Revert i s'ha quedat una bona estona en la gespa, recordem que el migcampista te problemes al genoll. La resta ha entrenat amb normalitat i amb el planning habitual, es a dir, mes recuperació per als que van jugar els 90 minuts davant el Prat i més intensitat per a la resta.

També cal parlar de la vesant mediàtica. Alguns jugadors del CD Olímpic protagonitzaran un spot publicitari de Nivea for Men (Jhon, Francis, Vaquero, Christian...) que s'emetrà esta setmana. A l'entrenament també han acudit periodistes de AS, Levante-EMV i Punto Pelota, juntament amb els habituals del dia a dia, Cope Intercomarcas i Radio Xàtiva SER.  

Per part del Real Madrid ja han començat els entrenaments de manera habitual. Khedira i Coentrao no han entrenat per lesió i Varane ho ha fet al gimnàs. Cristiano Ronaldo, sancionat per al partit de Xàtiva, està de vacances

Informació completa del Real Madrid amb vídeo i fotos en la seua web:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada