dimarts, 19 de novembre del 2013

Venta d'entrades per al Olímpic - Real Madrid

El CD Olímpic va informar ahir als seus socis de com anava a ser la venta d'entrades per al partit de copa en una Casa de Cultura plena de gom a gom. L'encarregat de donar la informació va ser el president Alfonso Rus que poc a poc va anar aclarint tots els aspectes.

Preus de les entrades:

SOCIS: 

- 25 € (Tenen el lloc garantit en la tribuna coberta)

NO SOCIS:

- VIP (tribuna coberta): 100 €   - General: 50 €    - Jove: 25 € (de 6 a 15 anys) 

NOUS SOCIS (poden fer-se socis fins 10 dies abans del partit):

- Abonament de temporada: 100 €   - Entrada per al partit de Copa: 25 €


Venta d'entrades: 

Taquilles Camp Murta: Horari de dilluns a divendres de 18:00 a 21:00 i dissabtes de 11:00 a 13:00. (Hui com a excepció l'horari serà de 17:00 a 20:00)

Esta setmana sols podran retirar les entrades el socis. Els abonats del CD Olímpic podran retirar la seua localitat de tribuna per 25 € i quatre addicionals de qualsevol categoria al preu de NO SOCI. La entrada del soci estarà assegurada fins el dia 1 de desembre.

A partir de la setmana que ve començarà la venta d'entrades per al públic en general. El Soci també podrà seguir retirant la seua entrada.

Entrades a la venta: 

De moment es van a posar 3.600 entrades en les taquilles de La Murta que es la capacitat actual de l'estadi. La intenció del club es aplegar als 6.000 espectadors amb grades supletòries però no es poden posar a la venta fins que els informes siguen definitius i confirmen les grades supletòries que es poden instal·lar. 
________________________________________________________________________

El president també va aprofitar per donar alguna pinzellada de temes logístics del dia del partit com les entrades, els accessos o les zones d'aparcament. Tots estos detalls els anirem detallant quant s'aproxime el dia 7. 

De cara al partit de tornada al Santiago Bernabeu, el club setabense està ultimant amb RENFE un tren de 182 places per a anar i tornar a Madrid el dia del partit amb un preu que rondaria els 30€.
________________________________________________________________________


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada