divendres, 8 de novembre del 2013

"Esto es una locura"

Crec que esta es la frase que més vegades he sentit hui després de saber el resultat del sorteig. El dia ha sigut immillorable: plantilla, tècnics, club i afició seguint junts el sorteig amb la grossa de nadal com a premi. El sorteig no ens ha fet ni patir perquè la primera bola ha sigut la del CD Olímpic i de seguida ha eixit la que quasi tots desitjaven, la del Real Madrid CF. 

El dia 8 de novembre de 2013 ja es part de la història del club i el resultat del sorteig encara fa més gran la gesta de Laudio el passat 16 d'octubre. 

Ara toca treballar tots junts per a poder gaudir tant del partit d'anada al Camp Murta (6, 7 o 8 de desembre) i del de tornada (18 de desembre) al Estadio Santiago Bernabeu.

Des de hui el CD Olímpic ha pegat el bot al panorama futbolístic nacional i mols ja busquen on està Xàtiva i d'on ha eixit este equip humil que jugarà contra el totpoderós Real Madrid. No oblidem que no fa molts anys l'Olimpic es jugava les castanyes en la Regional Preferent i que açò es possible gracies a ixe 5é lloc ue tant vam lamentar l'any passat.  


Els pròxims dies anirem recopilant tant les imatges de gran moment així com vídeos, noticies i tot el que trobem en les diferents mitjans de comunicació a nivell local, regional i nacional.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada