dimarts, 26 de novembre del 2013

La Penya Socarrats seguix preparant la Copa

La penya del CD Olímpic continua treballant per a l'eliminatòria de Copa de SM el Rei davant el Real Madrid. Es preparen moltes sorpreses per al dia del partit pero de moment anem a parlar del que ja es oficial.

BUFANDA COMMEMORATIVA:

La Penya Socarrats va a posar a la venda una bufanda commemorativa de l'eliminatòria amb el consentiment del club setabense. El preu final serà de 10 € i ja es pot reservar a JOAQUIN VIDAL E HIJO (av. selgas, 68) en horari comercial i el dijous a les 20:00 en la reunió de la Penya Socarrats en el Bar El Carmen. Els diners s'han d'abonar en el moment de la reserva.

DINAR 7-12-13:

El dinar oficial de la Penya Socarrats serà en el Bar El Carmen. No sols es per a penyistes si no que tots aquells aficionats que vulguen assistir poden apuntar-se al mateix Bar el Carmen. El preu serà de 8 € i també s'ha de pagar en el moment de la reserva. 

VIATGE A MADRID 18-12-13:

Com no podria ser d'altra manera, la Penya Socarrats també està organitzant autobusos per al partit del CD Olímpic en el Santiago Bernabeu. El viatge es pot reservar ja a JOAQUIN VIDAL E HIJO (av. selgas, 68) en horari comercial i el dijous a les 20:00 en la reunió de la Penya Socarrats en el Bar El Carmen. El preu final amb entrada serà el més econòmic possible (arprox. 25€ depenent del preu de la entrada). Per a reservar s'han de abonar 15 € en concepte de senyal. 

disseny definitiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada