dimarts, 12 de novembre del 2013

Primeres noticies del partit de Copa

Ahir es va celebrar la primera reunió de la junta directiva del CD Olímpic després del sorteig de Copa de SM el Rei. El club ja ha començat a treballar i ja es van prenent les primeres decisions fermes al voltant de la logística del partit. 

A falta dels estudis definitius, el càlcul aproximat del aforo de La Murta seria d'uns 4.400 espectadors i podria ampliar-se amb una grada supletòria en la piscina d'uns 1.500-2.000 espectadors. Tot açò a falta de confirmació tant de tècnics com d'encarregats de seguretat, que des d'este mateix matí ja estan treballant per a tindre les dades oficials lo antes possible.

El dia i l'hora del partit encara no es coneix donat que per a la decisió intervenen les TV. Els drets del partit els te Canal+. Pràcticament queda descartat el diumenge 8 donat que el Real Madrid juga la semana següent partit de UEFA Champions League.

Fins que no es sapia dia, hora i aforo exacte no es fixaran el preus de les entrades. El que si ha transcendit es que el preu estarà entre 40-50 euros. Els socis pagaran sols el 50% del preu de l'entrada i tindran un tracte preferent entre el que s'inclou l'accés al camp abans del public general. També estarà la possibilitat de fer-se soci per a aconseguir el preu reduït de l'entrada, es a dir, com un pack d'entrada i abonament de temporada (100€ + 50% de l'entrada).

D'altres temes al voltant del partit destaquen la inversió que farà el club per a millorar l'estat de la gespa el que siga possible i la visita a final de setmana del cap de seguretat del Real Madrid per a inspeccionar les instal·lacions i fer el pla de seguretat per a l'equip madrileny. 


3 comentaris:

  1. I quan es ficaràn a la venda les entrades? es sap alguna cossa?
    Gràcies per el teu treball Pablo.

    ResponElimina
  2. De moment no. Falta l'informe de capacitat del camp i que el club acabe de decidir els preus i tipus de les entrades. Calcule que la setmana que ve deuria estar tot en marxa.

    ResponElimina
  3. Els socis quantes entrades puguem traurer a preu de soci?

    ResponElimina