dijous, 18 d’abril del 2013

Tres punts per a somiar

Esta setmana el CD Olímpic es juga la tranquil·litat en terres catalanes. Una victòria faria que la jornada de descans fora mes agradable i que es puguera desconnectar per a afrontar amb més energia el tram final de la temporada.

Si s'aconsegueixen els tres punts i els resultats acompanyen poden ser dos setmanes de calcular opcions de play-off o inclús de liderat. Dos setmanes per a somiar amb la promoció i com de bonic serà el final de la temporada.

De cara al partit contra el RCD Espanyol B, Aparicio deu fer canvis obligats. Toca reestructurar la defensa davant la baixa de Mendoza. Moltes son les opcions, entre elles, que Genís jugue de LTD o que siga Belda el que torne a reconvertir-se en DFC.  Ramón està recuperat però sembla que encara no està per a jugar els 90 minuts.

En la part de dalt tampoc esta res clar. Pau Frach està a molt bon nivell després del descans que li ha donat el mister i això podria fer que Guirado jugara en banda dreta, que es on més còmode es troba. Vaquero vol seguir en l'esquerra i Nando demana pas en l'11 ja siga en la mitja punta o al doble pivot junt a Rifaterra. Hi ha moltes opcions i molts jugadors rendint a bon nivell i això es molt positiu.

Jugue qui jugue ho donarà tot per a tornar amb un resultat positiu després del partit en la Ciutat Esportiva Dani Jarque del RCD Espanyol.

Recordeu que el partit es dissabte a les 18:00 i el podeu seguir per COPE Intercomarcas en la 99,5. Si teniu problemes per escoltar-lo teniu les opcions de sentir-ho a través de Tune-In (Cope Intercomarcas) o en la Web propia de la radio