diumenge, 28 d’abril del 2013

Jornada de descans positiva

Deixant al marge el descans de la plantilla, hi ha que reconeixer que esta jornada ha acompanyat un poc als interessos del CD Olímpic. El resultats no han perjudicat massa i, després de descansar, l'Olímpic encara te un bon matalàs de punts sobre el cinquè classificat.

Una vegada finalitzada esta jornada de descans per als nostres, el CD Olímpic es troba 4t amb 66 punts. Els xativins avantatgen en 3 punts més el gol-average al Llevant B. El Gimnàstic està pràcticament descartat ja que es troba a 8 punts de l'Olímpic. Tant Nàstic con Llevant han empatat contra equips de zona baixa.

Altre partit entre equip de play-off i de zona de descens ha sigut el Alcoyano-Orihuela. L'equip alcoià a golejat als oriolans i es col·loca 3r amb 68 punts encara que cal recordar que no ha descansat i, per tant, sols li queden 6 punts per disputar. 

En la lluita pel lideratge del grup el Huracán ha superat al Hospitalet després de guanyar a l'Espanyol B i que els riberencs no passaren de l'empat a Llagostera. 

Al CD Olímpic sols li queda eixir a guanyar a Tarragona i intentar sumar 6 punts per a ser matemàticament equip de play-off, independentment del que faja la resta. 

Espere que la gent s'anime a viatjar a terres catalanes per a viure un partit tan important en un estadi majestuós. Hi ha que ajudar a l'equip per a poder aconseguir la classificació per als tan somiats play-offs. 

1 comentari:

  1. I poden ser matemàticament en promoció diumenge vinent guanyant a Tarragona i una derrota del filial granota davant l'AE Prat!

    ResponElimina