dissabte, 6 d’abril del 2013

Tres punts d'il·lusió

El partit de hui pot ser mes important del que sembla a priori. Encara que no es juga front a un rival directe, una victòria hui pot ser clau per al que resta de temporada. Hi ha que pensar en els punts a sumar i no tant en el que faran els rivals. De tota manera, si volem pensar en el que fa la resta, no podem oblidar l'enfrontament directe Alcoyano-Huracán de demà. 

Els tres punts de hui son importants per tornar a il·lusionar als aficionats xativins. Després de eixir vius de la setmana passada, hi ha que tornar a guanyar i que millor manera que fer-ho a la ciutat esportiva del VCF. La primera volta, el filial valencianista s'emportà injustament els tres punts de La Murta en el que alguns mitjans denominen "El Murtazo". 

L'Olímpic deu aprofitar la irregularitat dels joves valencianistes i la inestabilitat que hi ha al club per a poder portar el tres punts cap a Xàtiva. La nota curiosa la pot portar la tribuna d'autoritats. L'actual president en funcions del Valencia CF es seguidor del nostre equip ja que te al fill sobre la gespa i de segur que acaba content siga quin siga el resultat.

Espere que l'afició setabense es desplace de manera massiva a la Ciutat Esportiva del Valencia CF. Hi ha que fer del Mini una extensió de La Murta.

Per a aquells que decidisquen no viatjar, està l'opció de seguir el partit a través de COPE INTECOMARCAS (en la 99,5 fm i on-line)

Dur entrenament ahir davall la pluja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada