dissabte, 13 d’abril del 2013

Apleguem amb tot

Ara comença el tram més important de la temporada, quan hi ha que fer bo l'esforç de tot l'any. Els 5 partits que queden son autèntiques finals per a que tots junts pugam viure el somni d'un play-off d'ascens a Segona Divisió.

I sí, apleguem amb tot i amb tots. Si demà tot seguix igual, Toni Aparicio podrà triar entre tots els seus homes per a fer la convocatòria. No tots estan al 100% però si que estan en condicions de jugar. També aplega en bon moment el club que ha fet cas a les peticions populars amb la seua iniciativa de 2 entrades per 5 euros per als socis. I el que es mes important, qui millor aplega es l'afició. Esta setmana es respira ambient de futbol i de partit important en Xàtiva. De segur que tant la Penya Socarrats com la resta d'abonats fan tot el possible per a que La Murta siga una olla a pressió davant el Orihuela CF. 

Per a rematar la setmana seguisc amb una idea clara. Crec que seria molt bonic acudir de manera massiva a l'entrenament del dissabte i si pot ser a animar, millor. Es un gest que de segur jugadors i cos tècnic agrairien moltíssim i demostraria que l'afició del Olímpic es de qualitat i que sempre va a estar quant siga necessari.  Esta setmana es deu respirar ambient de final i no hi ha excusa, a l'hora d'obrir les taquilles per a les entrades addicionals dels socis estarà en marxa l'entrenament i perfectament es pot aprofitar per a presenciar-lo. 

Dissabte de 11:00 a 14:00 tots a La Murta a retirar les entrades i a fer costat a l'equip en l'entrenament. Junts ho aconseguirem. 

#murtallena #seguimossoñando #olimpicdexativa #omplimlamurta 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada