dimarts, 3 de juny del 2014

Dilluns 9 de juny

El CD Olímpic de Xàtiva ha comunicat la data per a la seva Assemblea General Ordinària, que serà el proper dilluns 9 de juny. La reunió està prevista per a la 20:30 a la Casa de Cultura de la capital de La Costera. Els punts previstos seran els de lectura de l'acta anterior, informe temporada 2013/14 i, finalment, precs i preguntes. 

Després de huit anys en el càrrec, el segon mandat d'Alfonso Rus com a president de l'Olímpic arriba al final i, per tant, el club xativí ha d'afrontar també una assemblea extraordinària. La data fixada és la mateixa que l'assemblea ordinària però mitja hora més tard. Aquesta Assemblea General Extraordinària consta amb l'únic punt del dia de les eleccions a president del club. 

Un vegada tinga lloc aquesta doble assemblea, el CD Olímpic començarà a conèixer el seu rumb i esperem que puga començar a planificar la nova temporada.
________________________________________________________________________

Vull aprofitar esta entrada per demanar disculpes per haver deixat de banda este punto d'informació durant el tram final de lliga. Per motius laborals, m'ha sigut impossible seguir la rutina que portava en esta pàgina i espere que amb esta entrada torne la periodicitat habitual i el seguiment del CD Olímpic en aquest blog. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada