dimecres, 2 de juliol del 2014

Tornem a parlar de futbol

Després de varies setmanes amb el tema de la presidència en l'aire, el CD Olímpic ja comença a pensar novament en el projecte esportiu. L'equip seguirà un any més competint en Segona Divisió B i assumint el repte de la permanència com a principal objectiu sense renunciar a res, si no hi ha canvis. 

Esperem poder coneixer en els pròxims dies els primers noms de jugadors per a la temporada 2014-15, el nom de l'entrenador, els amistosos de pretemporada i tot el que sol ser habitual cada estiu. De segur que José Alemany no ha parat de treballar per tornar a fer un equip competitiu per a gaudir al Camp Murta.

De totes formes, este any del CD Olímpic no pot ser un any més. En la continuïtat de Alfonso Rus per a tan sols una temporada més, aplega ara el moment de la implicació de totes les parts del club per a, entre tot, aconseguir un Olímpic viable independentment de qui ocupe la presidència. 

Tornant al apartat esportiu, el únic confirmat fins ara son les eixides del porter Francis (CF Reus Deportiu) i del migcampista ofensiu Nando Ramón (Atlético Baleares). 
________________________________________________________________________

La informació de les assemblees d'este procés electoral, que finalment no ha sigut tal, la informació d'actualitat, cròniques i entrevistes les podeu trobar en: 


D'altra banda, les tertulies del Olímpic de Xàtiva en Cope Intercomarcas les podrán escoltar en qualsevol moment a través de: 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada