divendres, 25 d’abril del 2014

Fins al final

El CD Olímpic s'ha quedat lluny dels objectius interessants a falta de tres jornades per a  la conclusió. De segur que hi ha canvi de xip però no es poden baixar els braços, al menys als dos partits que resten a La Murta. El primer d'ells davant el RCD Espanyol B es important per mantenir la novena plaça en la classificació i retrobar-se amb el triomf algunes jornades després. 

Per al partit de diumenge, Aparicio tindrà les baixes de Pepín, David i Rifaterra, a qui es poden unir Samu i Ramon, tots ells per lesió. Tampoc podrà estar Pablo Revert després de ser expulsat contra el Prat. El que torna a entrenar amb el grup i, per tant, a estar disponible es Peris, una vegada superada la seua lesió. Sobre el paper, les posicions més problemàtiques a l'hora de confeccionar un 11 de garanties poden ser el LTD i el MC. 

Amb ganes de sumar els tres punts, de donar una bona imatge a nivell personal i col·lectiu, de premiar als fidels que baixen cada dos setmanes al Camp Murta, de marcar gols, de deixar la porteria a zero i, per damunt de tot, de competir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada