dijous, 3 d’abril del 2014

Tots junts podrem

A partir d'ara tots els partits son autèntiques finals. Una mínima errada pot deixar al CD Olímpic sense opcions als objectius il·lusionants que encara es poden abastar. La primera d'estes finals es el dissabte a les 17:30 al poliesportiu municipal de Manises. L'equip blanc tindrà un dur partit davant el Huracán CF i tota ajuda es poca.

L'equip està quasi al complet amb tan sols dos jugadors descartats. Sense baixes per lesió, sols Pepín i Peris estan fora del grup. Francis ja està a disposició del mister i Vaquero s'ha recuperat de l'esquinç de turmell patit a Elx.  Per primera vegada en moltes jornades, Aparicio te moltes opcions tant per a elegir l'11 inicial com per a fer la convocatòria.

El partit s'espera vibrant i l'ambient així ho serà. La Penya Socarrats ha pagat un autobús per a que els aficionats de Xàtiva viatgen de bades a Manises. 58 places més aquells que viatgen amb cotxe poden formar un grup d'un centenar d'aficionats blancs animant al CD Olímpic per a donar un plus a l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada