dijous, 20 de març del 2014

Després de les falles es torna fort

Una vegada acabades les Falles 2014, el CD Olímpic torna a la competició amb un autèntic partidàs. Cal jugar davant el millor equip del grup com a local. El Elche Ilicitano es troba amb un punt mes en la classificació, un lloc per damunt dels xativins.  

El CD Olímpic tindrà les baixes segures de Nando i Peris, i les quasi segures de Pepín i Francis, tots ells per lesió. Tampoc podran estar al Camp Díez Iborra ni Kike ni Pifarré, ambdós expulsats en el partit contra el Levante B. El que torna a estar disponible es Mendoza, una vegada complida la seua sanció.

Per part del Elche Ilicirtano, Vicente Mir no podrà comptar amb Omgba, que va estar expulsat contra l'Ontinyent. El que torna després de la seua sanció es José Ángel. Probablement no estarà el gran golejador Cristian Herrera que anirà convocat amb el primer equip si tot va com es preveu. 

El partit tindrà lloc el diumenge a les 12:00 en el Camp Díez Iborra de la ciutat esportiva municipal d'Elx. 

Més informació en la pestanya PRÒXIM PARTIT i en la prèvia de DEPORTES COPE INTERCOMARCAS demà a partir de les 15:20 en el 90,6 fm, online i en TuneIn. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada