dilluns, 10 de març del 2014

Altra vegada la mateixa història

De nou acabem amb cara de idiotes un partit més. El partit del CD Olímpic al Municipal de Llagostera va ser una autèntica muntanya russa d'emocions. Si be al descans pareixia tot perdut amb el 2-0 al marcador, una magistral segona part va permetre la remuntada i acariciar la victòria. Finalment, una decisió arbitral molt dubtosa va permetre als locals empatar i signar el 3-3 final.

Un punt important perquè de nou la jornada va ser relativament favorable per als interessos xativins. Ara son sols cinc punts de desavantatge respecte als llocs del promoció i quatre de diferencia amb la classificació per a al Copa.

La part negativa ve per l'expulsió de Mendoza i la possible lesió de Francis, que es va retirar al descans per unes molèsties físiques.

La pròxima jornada toca un partit molt especial. El CD Olímpic jugarà a les 12:00 davant el Levante B en un encontre que el club vol fer especial per la coincidència en les falles.