dimarts, 7 de maig del 2013

Missió omplir La Murta 2

Els play-offs estan cada vegada més a prop i ningú vol deixar escapar l'oportunitat de poder gaudir de les eliminatòries d'ascens al futbol professional. El partit davant el CF Badalona es vital per a poder aconseguir l'objectiu i pot ser, si acompanyen el resultats, el bitllet per als play-offs.

La Murta deu ser este diumenge un fortí i per això el club ha fet una nova iniciativa. Cada soci podrà retirar 4 entrades addicionals a un preu de 5 euros cadascuna. El horaris de taquilles per als socis seran el dissabte de 11:00 a 14:00 (coincidint amb l'entrenament del 1r equip) i el diumenge de 10:00 a 13:00 (coincidint amb el partit del Juvenil que està lluitant per l'ascens). 

La iniciativa del club no es queda ací. La Penya Socarrats disposarà de 50 entrades a 5 euros com a premi a l'esforç de tota la temporada. També hi haurà invitacions per a xiquets de 0-12 anys per al Col·legi Claret (500) i per a les escoles de futbol (200 a cadascuna).
________________________________________________________________________

Per la seua part, la Penya Socarrats prepara una autèntica festa per als aficionats. Hi haurà dinar al Bar El Carmen per 10 euros. Al mateix dinar es sortejaran samarretes dels jugadors del CD Olímpic entre els assistents. Les inscripcions es fan per les xarxes socials i al propi bar. 

Tot no queda ací, ja que la Penya serà un jugador més a La Murta, animat els 90 minuts i amb alguna sorpresa més. 
________________________________________________________________________

Per a completar el cap de setmana de futbol estaria molt be que ens acostarem a animar als jugadors del 1r equip a l'entrenament del dissabte de matí a La Murta per a demostrar que estem amb ells i que som la gran afició que es mereixen.

No hi ha que oblidar que el Juvenil està a un punt de la zona d'ascens a Divisió d'Honor i juga el diumenge de matí a La Murta. També hi ha que estar amb ells. Seria molt important per a un club de Segona B tindre al juvenil en la màxima categoria i si parlem de Segona A es evident que seria vital.

ENS VEIEM A LA MURTA!! SEGUIM SOMIANT!! SEGUIM LLUITANT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada