dilluns, 6 de maig del 2013

Més motius per a creure

Després del partit d'ahir hi ha mes motius per a creure que el somni dels play-offs siga possible. El CD Olímpic va sumar un bon punt en un camp de primera divisió i està més a prop de l'objectiu. 

Dic que hi ha més motius perque encara que no es va poder guanyar, l'Olímpic va demostrar que es possible. L'equip es va deixar l'ànima sobre la gespa, es va sobreposar a l'actuació arbitral, va estar espectacular en defensa, va ser capaç de plantar cara i arraconar a la millor plantilla de la Segona B, va dominar la segona part amb un bon futbol, va aconseguir marcar davant d'un equip que estava tancat en l'àrea i, sobre tot, va ser ambiciós i va creu en si mateix.

Sembla que un punt no siga el millor resultat però, conforme es va posar el partit, es un gran resultat. El CD Olímpic no deu pensar en els demés i deu sumar els punts que el classifiquen matemàticament per al play-off.

El partit de la propera jornada es vital per a les aspiracions dels xativins. La Murta deu ser novament una olla a pressió per a ajudar a l'equip a aconseguir la victòria davant el Badalona. 

El partit davant el Orihuela deu ser un punt de partida i una mera anècdota davant el gran ambient que deu muntar-se a La Murta esta setmana. 

El CD Olímpic jugará amb 12.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada