dilluns, 13 de maig del 2013

Açò es cosa de tots

El CD Olímpic va complir ahir davant el Badalona i te a l'abast fer historia. Sols queda un partit per a aconseguir el somni d'uns play-offs al futbol professional. Aixó si, l'Olímpic se la juga davant el pitjor rival possible el líder del grup 3.

En l'última jornada es viurà una lluita fratricida entre tres equips en busca de 2 bitllets per a les eliminatòries. L'equip xativí ho te a la seua mà i tenim que confiar en que ho aconseguiran perquè cada vegada donen mes motius per a creure. La temporada es impecable i han demostrat que mereixen estar als play-offs.

La setmana serà llarga i amb nervis. Tots tenim que ajudar en el que estiga a la nostra mà per a que els jugadors també confien en les seues possibilitats. Anar als entrenaments, animar als jugadors, demostrar que confiem, acomiadar als jugadors abans del viatge i, com no, viatjar a Hospitalet per a estar amb ells passe  el que passe.  

El somni dels play-offs es cosa de tots: jugadors, cos tècnic, premsa, afició... Entre tots tenim que suplir les carències els uns dels altres per a demostrar que som grans i que tots ho meresquem. 

JUNTS PODEM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada