dilluns, 4 de març del 2013

Tornarem

El CD Olímpic no va poder passar de l'empat front al Llagostera i ha perdut la posició de lider del grup 3 de la Segona B. Estic segur que l'equip tornarà prompte a encapçalar la classificació i, si no es així, tampoc passa res perquè els jugadors ho donaran tot per a aconseguir el play-off somiat.

El nou lider es el Huracán Valencia CF amb 56 punts, els mateixos que l'Olímpic. L'equip de Manises te una plantilla espectacular, jugadors de renom, grandíssim pressupost, obligatorietat d'ascendir i uns números envejables. El nostre equip no te les mateixes característiques però a il·lusió i ganes no ens guanyen. Una dada per a creure que tornarem es que l'única derrota del Huracán esta temporada va ser la que va patir a La Murta. 

Si el mes de febrer ha sigut complicat, el de març encara sembla pitjor. Ahir empatarem davant el Llagostera, la setmana que ve toca tombar el mur del Constancia d'Inca i a partir d'ací comença la mascletà. La setmana de falles tindrem derbi a La Murta davant el Ontinyent, una setmana després difícil desplaçament a Vila-Real i dimecres 27 partit en Manises davant l'Huracán. Per si fora poc, el CD Olímpic tancarà el mes rebent al CD Alcoyano.

En estos moments es quan tots hem d'estar junts i ajudar en el que cadascú puga aportar per a que el CD Olímpic torne a una dinàmica positiva en un més tan complicat. Tota ajuda es poca i pareix que la gent que acudix a La Murta està conscienciant-se de que hi ha que animar i poc a poc es van sumant. 

Un bon mes de març quasi asseguraria les eliminatòries d'ascens i junts ho aconseguirem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada