dimecres, 6 de març del 2013

Guirado en la tertúlia i 'Mendo' en l'11 de Super

Ahir vam poder gaudir d'una nova tertúlia ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm) que prompte tindreu disponible als podcast d'aquest blog. 

El convidat d'aquesta setmana ha sigut l'últim fitxatge del CD Olímpic de Xàtiva, Ángel Guirado. El jugador malagueny va parlar de com va vore als seus nous companys davant el Llagostera, el públic de La Murta, la seua trajectòria, la seua pròxima internacionalitat amb Filipines i el pròxim partit. Ha estat acompanyat, com sempre, per María Beltrán, Ramon Falcó, Javi Mollà i Pablo Orts.

Esta setmana entrenaran hui i demà a La Murta i, dijous i divendres al camp de gespa natural del Portal del Caroig a Enguera. Es perdrà el partit per sanció Rifaterra, Belda, Heras i Ramon seguixen apercebuts. El lateral castellonenc està a la espera de les proves per a saber l'abast de la lesió que va patir davant el Sant Andreu. 
_________________________________________________________________________________

En l'11 de la jornada de superdeporte tornem a trobar a Mendoza. Es un autèntic lider en la rereguarda setabense. El seu gran nivell i regularitat el convertixen en un dels homes clau de la temporada al grup 3 de la Segona B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada