divendres, 15 de març del 2013

Deixa el teu passe

Preparant la previa per a Radio Intercomarcas em va semblar una bona idea fer una crida als aficionats del CD Olímpic per al partit del proper diumenge. Es un partit important i hi ha que afrontar lo com cal, es a dir, amb un gran ambient a la graderia. 

Està clar que el dia i l'hora del partit no ajuda a que l'aficionat de Xàtiva vaja a La Murta. La coincidència amb la Visita Oficial a les Falles complicarà la presencia de molts aficionats ja siguen fallers, musics o que simplement vulguen gaudir de l'acte. Per això, una bona solució per a no deixar sol a l'equip por ser que, tots aquells que no tinguen pensat anar a vore el partit cedisquen el seu abonament a un altre aficionat interessat en anar a l'encontre a recolzar al nostre equip. 

De segur que baixa gent des d'Ontinyent per a vore el partit i el que no podem permetre es que el nostre estadi es convertisca en un Mini-Clariano. Per això si no podeu aconseguir que us deixen cap passe també us anime a que pagueu l'entrada perquè de segur val la pena vore un partit que a priori es presenta molt interessant. 

En les altures de temporada que ens trobem ja no son tant importants les dades de taquilla si no que l'equip es senta recolzat en les quatre finals que queden a La Murta. Espere que la gent s'anime a viure el derbi en directe i es visca un bon ambient de futbol de Segona B.

Tots els fallers i aquells que no puguen anar, recordeu que el partit el podreu seguir en directe en Radio Intercomarcas (99,5 fm, on-line en la web de l'emissora i en la app Tune-In).

#deixaelteupasse

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada