divendres, 6 de setembre del 2013

Recuperant

El CD Olímpic està preparant una intensa setmana. El diumenge toca partit de lliga a Inca davant el Constància, el dimecres 2a ronda de Copa contra el Barkaldo i el pròxim cap de setmana es el Mestalla qui visitarà La Murta.

Les millors noticies de cara a la propera setmana venen de la infermeria. Pifarré va poc a poc agafant el to físic i Pau Franch ja entrena en el grup. Pel que fa als jugadors que encara son baixa, Rifaterra va fer una part de l'entrenament d'ahir amb el grup i l'altra en solitari amb el preparador físic; Mendoza va fer carrera continua i s'espera que estiga disponible per al partit contra el Mestalla. Tot no es tan positiu ja que Kike Alcàzar es va retirar de la sessió amb molèsties.  

Amb cada vegada més efectius disponibles, va augmentant la competència per l11 i per la convocatòria el que segur provocarà un major rendiment de tots els membres de la plantilla. 

El de Inca serà el primer partit de lliga en gespa natural i per tant ahir i hui l'equip entrena a les instal·lacions de Portal del Caroig.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada