dilluns, 23 de setembre del 2013

Impotència

Este es el sentiment que va viure ahir l'expedició del CD Olímpic a Alcoi. Tant equip com afició va vore com se li escapava un partit que tenien prou controlat. 

Anar a El Collao sempre es espectacular però sembla que poc te que fer allí un equip humil com el CD Olímpic. No se si es per la grandiositat de la institució, la pressió ambiental, la història del club o els colors del escut però des de el primer minut es respirava un ambient estrany. Van ser excessives les decisions arbitrals condicionades i emprant una diferent vara de mesura. No vull dir amb açò que va influir directament en el resultat final del partit però va limitar el joc de l'Olimpic. 

A pesar del 2-0 final, cal estar molt orgullosos de l'equip de Aparicio. Es va entregar al màxim , ho va intentar fins al final, va tindre opcions de marcar i no va renunciar en cap moment a la victòria. 

Son 9 punts de 15 possibles i les dos derrotes han vingut en partits molt marcats pels arbitratges i contra rivals de la part alta. Ara toca corregir les errades i pensar en el partit del pròxim diumenge. 

La Penya Socarrats va tornar a estar amb l'equip a El Collao. Van estar animant i clavats en el partit fins el final. La llàstima va ser el tracte rebut per algun sector dels aficionats del Alcoyano amb faltes de respecte sense motiu. 
________________________________________________________________________

Més informació del partit:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada