dimarts, 29 d’octubre del 2013

Pendents de la infermeria

El ritme d'esta temporada es frenètic i esta demà torna a jugar el CD Olímpic en lliga. Com ja va passar el diumenge, les baixes seran notables encara que també hi ha noticies positives.

Pel que fa a les baixes hi ha que parlar de Nando Ramón. Al jugador balear se li ha diagnosticat un trencament de menisc i tindrà que ser operat. Per a la intervenció hi ha dos possibles opcions: fer-la quant abans o deixar-ho fins nadal per a intentar jugar el partits de copa, això si, amb dolor al genoll. També seguix lesionat Pau Franch que hui te les proves mèdiques per a saber l'abast de la seua lesió, provocada per un fort colp al partit contra el Reus. Altre castellonenc, Ramón Pallarés, també pot ser baixa per problemes musculars que ja el van apartar de la convocatòria el diumenge contra el Llagostera. 

No tot son males noticies, també hi ha jugadors que han millorat. El passat diumenge va tindre minuts David García, una volta superada la seua lesió. També va sorprendre la titularitat de Pepín, que havia tingut problemes durant la setmana i ja semblen superats. Christian ja a millorat del virus que patia i estarà demà en millors condicions que el diumenge. Per últim, Pifarré va poc a poc fent la seua pretemporada particular i cada setmana millora el seu estat físic, el diumenge ja va entrar en la convocatória davant el Llagostera. 

Cal recordar la baixa per sanció de Pablo Revert, expulsat injustament en l'últim partit.

Així tenim a l'equip setabense a falta de l'entrenament d'esta vesprada a les instal·lacions de Portal del Caroig a Enguera

Demà a partir de les 17:00 es disputarà el partit contra el Levante UD B en la Ciutat Esportiva del club granota en Buñol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada