dimarts, 25 de juny del 2013

Poques novetats

Els aficionats del CD Olímpic teniem moltes esperances dipositades en l'assemblea de hui però, no ha sigut lo suficientment satisfactòria des del punt de vista de novetats. Sols se'ns ha confirmat el que ja sabiem amb un parell de detalls mes.

El millor de tot es que el club segueix funcionant amb la solvència i austeritat necessàries per a seguir en la Segona B. El projecte de la pròxima temporada va encaminat a seguir en la mateixa direcció. El pressupost es manté i també ho fa l'objectiu. La permanència en la categoria de bronze segueix com a objectiu primordial i realista d'acord a les característiques del club. La il·lusió del president per a esta temporada està encaminada a fer un bon inici de Copa del Rey per a aplegar a jugar contra un equip de Liga BBVA. 

Des del punt de vista estrictament esportiu s'han confirmat moltes noticies. La primera, la continuïtat de Toni Aparicio com a entrenador del CD Olímpic. Pel que fa als jugadors amb que contarà la plantilla de la temporada vinent sabem que segueixen Rifaterra, Nando Ramón, Alex Vaquero, Mendoza, Pepín, Belda, Dennis i Ramon Pallarés. 

Els que de segur no estan la próxima temporada son Ferran (Nàstic), Carles Salvador (Alcoyano), Marc De Val (Doncaster). El club de La Costera no li ha oferit la renovació a Sergio Heras, Nacho Verdés, Nete i Genís Soldevila.

La resta de jugadors de la temporada passada encara no han comunicat la acceptació o no de les ofertes de renovació propostes per el CD Olímpic.

De moment no sabem quines seran les cares noves per al pròxim curs. El secretari tècnic te moltes opcions entre mans i intentarà tancar una base de plantilla per a la setmana vinent.

La pretemporada no te confirmada la data d'inici però serà al voltant del 15 de juliol.

Per últim, el tema d'abonament seguirà quasi igual. Es mantenen el preus dels passes de la temporada passada i estaran a la venda en les oficines de Caixa Ontinyent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada